Lid worden

Voor een lidmaatschap moet je dit formulier invullen dit is ook gelijk voor automatische incasso.

Voornaam (verplicht)

Achternaam(verplicht)

Adres(verplicht)

Postcode(verplicht)

Woonplaats(verplicht)

Geef aan enkel lid 5 euro of familie lid 12 euro(verplicht)

Iban(verplicht)

Uw email (verplicht)

Doorlopende machtiging Oranjevereniging Gameren-Nieuwaal

Begunstigde:
Oranjevereniging Gameren-Nieuwaal
p/a Nieuwstraat 45
5311 BE GAMEREN NL
Incassant-ID: NL26ZZZ401570650001
Rekeningnummer: NL41RABO0374325421

Door verzending van dit formulier geeft u toestemming aan Oranjevereniging Gameren-Nieuwaal om doorlopende incasso opdrachten te versturen naar uw bank.
Dit om een bedrag van Uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van maximaal 15 euro per jaar voor de jaarlijkse contributie.
Enkele kaart is 5 euro, Familiekaart is 12 euro en de afschrijving vindt plaats medio Januari.

Als U het niet eens bent met deze afschrijving dan kunt u het bedrag terug laten boeken. Neem hiervoor binnen 8 weken contact op met uw bank!

LET OP, IS UW KIND 16 JAAR OF OUDER DAN DIENT HIJ/ZIJ ZELF LID TE WORDEN EN KAN NIET MEER OP DE FAMILIEKAART VAN DE VOORDELEN GENIETEN!]